17 de julio de 2018

Vermuts Miró estrena la nova etiqueta de l´ampolla Miró&Art

Vermuts Miró estrena l´etiqueta guanyadora Miro&Art amb dues mil ampolles que ha tret al mercat. L´obra de l´artista guanyadora és Claire James-Dupain.

El Reial Cercle Artístic de Barcelona inaugura l´exposició amb 62 obres inspirades en l´imaginari del poeta visual Joan Brossa. La mostra organitzada pel Gremi de Galeries d´Art de Catalunya i Vermuts Miró agrupa les obres que es van presentar al II Certamen Miró&Art.

El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) i Vermuts Miró, amb la col·laboració de la Fundació Joan Brossa, van inaugurar ahir, dijous 14 de juny a les 19 hores l’exposició del II Certamen Miró&Art, al Reial Cercle Artístic de Barcelona. La mostra reuneix seixanta-dues obres sobre diferents  formats –aquarel·les, pintures, dibuixos, collages, fotografies, creacions digitals…– presentades per cinquanta artistes de vint-i- tres galeries catalanes, convocats a concurs per escollir la imatge que il·lustraria l´etiqueta de l´ampolla del  Vermut Miró&Art – edició limitada 2018, varietat reserva que elabora Vermuts Miró.

Com a tret comú, totes les obres exposades estan inspirades en l´univers de Joan Brossa, com a homenatge dels artistes de les galeries d´art catalanes a aquest referent artístic pel centenari del seu naixement que se celebrarà al 2019. Visitar l´exposició és una oportunitat única per fer-se una idea de com ha influït Brossa en la creació artística contemporània. Mostra d´això és l´obra guanyadora, Invisible Brossa de Claire James-Dupain —artista que treballa sota l´aixopluc d´Artevistas Gallery—. El jurat la va escollir en valorar com conjumina amb gran eficàcia visual l´esperit màgic, enginyós i de sorpresa de Joan Brossa amb la celebració festiva i lúdica del vermut.

“Hem volgut aprofitar el centenari del naixement d’un referent artístic català tan important per crear una sinergia entre el certamen i la Fundació Joan Brossa, de la qual vam tenir molt bona resposta des d’un bon inici al plantejar la proposta”, destaca Maribel Navarro, secretària del Gremi de Galeries d’art de Catalunya (GGAC). Per la seva banda, des de Vermuts Miró es mostren molt contents de poder realitzar aquest tipus d´accions i sinergies amb la cultura. «Estem molt contents de la bona rebuda que ha tingut un cop més el certamen Miro&Art. És molt complicat quedar-se només amb una de les 62 obres com a guanyadora, ja que totes són una meravella», ha dit Carles Prats, director general de Vermuts Miró.

Durant l´acte d´inauguració, Claire James-Dupain va recollir l´ampolla número 1 d´aquesta edició limitada de mans de representants de Vermuts Miró. També es va fer entrega  de  les següents sis ampolles que comencen la numeració de l´edició limitada. Les ampolles van ser atorgades a Montse Vilalta,  directora general de comerç de la Generalitat, a Montserrat Grau, delegada de serveis de cultura de l´Ajuntament de Reus, a Vicenç Altaió,  president de la Fundació Joan Brossa, a Gabriel Pinós Guirao, president del gremi de galeries d´art de Barcelona, a Josep Fèlix Bentz, president del Real Cercle Artístic de Barcelona i a Fabienne Yot, directora de la galería Artevistas Fallery.

L´exposició s´ha pogut visitar al Reial Cercle Artístic de Barcelona fins el 8 de juliol de 2018. Podeu consultar-ne el catàleg i per més informació: www.galeriescatalunya.com

 

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain (PTF4LS). En nuestros 110 años de historia hemos aprendido que no sirve de nada el legado si no va unido a la innovación constante. Por eso creemos que la adhesión a esta red pionera en el desarrollo de...

leer más
Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth ha destacado con fuerza en la feria internacional Private Label Manufacturers Association (PLMA) International Council, celebrada los pasados 28 y 29 de mayo en Amsterdam. Esta feria, un evento clave en el sector, nos ha proporcionado una plataforma...

leer más
Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Vermouth Miró Rosso, Vermouth Miró Reserva y Vermouth Miró Gran Reserva han sido premiados en el Frankfurt International Trophy en la categoría de Spirits. Nuestro vermouth más popular y auténtico, el Vermouth Miró Rosso ha sido galardonado con la medalla de Gran Oro....

leer más
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop