miró gran reserva especial
miró gran reserva especial
10 de julio de 2020

Vermut Miró Gran Reserva Especial aconsegueix el Vinari d’Or al millor vermut per còctels 2020

Notícia extreta de Reus Digital.

La 6ª edició de l’entrega de premis Vinari s’ha celebrat aquest matí a Terrassa, de la mà de la directora de Vadevi, Margalida Ripoll. Entre les categories premiades s’hi troba el Millor Vermut per fer còctels, distinció otorgada pel Club del Barman de Catalunya, del qual ha resultat guanyador el nou Vermut Miró Gran Reserva Especial, conjuntament amb el Vermut Blanc Cisa.

Vermut Miró Gran Reserva Especial

Des dels seus inicis, el vermut ha estat el principal producte elaborat per Vermuts Miró. La seva gran gama de vermuts, encapçalada pel Miró Roig i seguida de les varietats Miró Blanc i Extra Dry, conté fórmules originals que fan d’aquesta beguda un article emblemàtic, inimitable, únic i exquisit.

Així doncs, amb el pas dels anys, i seguint sempre les fórmules originals de la Família Miró, s’elabora el Miró Reserva, creat després d’un llarg procés de maceració amb una extensa varietat d’herbes naturals, combinades en perfecta sintonia.

És aquí on trobem l’origen del nou Vermut Miró Gran Reserva Especial. Va ser quan, revisant anotacions que el Sr. Miró guardava dels seus inicis professionals, entre receptes i coupages, van descobrir que existia una altra fórmula de vermut reserva, a banda el tradicional.

Partint de la base d’aquestes anotacions, conservant l’essència de la seva fórmula original i temps de maceració, i adaptant-la als estàndards de qualitat que caracteritzen els seus vermuts, neix el Vermut Miró Gran Reserva Especial. D’aquesta manera, aquest nou vermut destaca per la seva intensitat, el seu gran volum en boca, la seva gran complexitat i caràcter i el seu equilibri entre aroma i sabor.

És la primera vegada que aquest vermut ha vist la llum, però els seus resultats han superat les expectatives sens dubte. S’ha constatat que no només es pot apreciar el seu magnífic sabor prenent-lo sol, sinó que també ha demostrat acompanyar a la perfecció els còctels més sofisticats.

Per aquest motiu, la família Miró se sent orgullosa d’haver aconseguit Gran Vinari d’Or atorgat pel Club del Barman de Catalunya. Parlem d’un vermut que encara no es troba al mercat, però que ja compta amb aquesta distinció i del que s’han rebut immillorables crítiques dels qui l’han provat.

Aquests són els orígens d’un Gran Vermut, una fórmula original del Sr. Miró, amb el que s’ha decidit rendir-li homenatge.

 

Nou Còctel Donzell

Finalment, durant la gala s’ha fet referència a la importància i notorietat del vermut en l’elaboració de còctels. Per aquesta raó, s’ha elaborat un còctel especial per aquesta ocasió, anomenat “Donzell” (Ajenjo”), adquirint el nom de la característica planta que li dóna el sabor i aroma indispensable al vermut.

De la mà de la millor barman de Catalunya, Mariona Vilanova, els assistents a la gala han pogut degustar el nou còctel Donzell. La recepta d’aquest consta dels següents ingredients:

 • 30 ml. Vermut Miró Gran Reserva Especial
 • 25 ml. Vermut Cisa Blanc
 • 15 ml. Bonanto – Ultimate Aperitiu
 • Twist de llimona

Elaboració

 • Posar un parell de glaçons de gel en un got ample i afegir tots els ingredients. Barrejar-ho tot bé i aromatitzar amb un twist de llimona.
Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain (PTF4LS). En nuestros 110 años de historia hemos aprendido que no sirve de nada el legado si no va unido a la innovación constante. Por eso creemos que la adhesión a esta red pionera en el desarrollo de...

leer más
Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth ha destacado con fuerza en la feria internacional Private Label Manufacturers Association (PLMA) International Council, celebrada los pasados 28 y 29 de mayo en Amsterdam. Esta feria, un evento clave en el sector, nos ha proporcionado una plataforma...

leer más
Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Vermouth Miró Rosso, Vermouth Miró Reserva y Vermouth Miró Gran Reserva han sido premiados en el Frankfurt International Trophy en la categoría de Spirits. Nuestro vermouth más popular y auténtico, el Vermouth Miró Rosso ha sido galardonado con la medalla de Gran Oro....

leer más
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop