9 de mayo de 2018

Nova imatge Vermuts Miró

Estrena nova imatge Vermuts Miró

Vermuts Miró va presentar la seva nova imatge corporativa a la fira «Alimentària», que va tenir lloc del 16 al 19 d´abril a Barcelona. El nou logotip, dissenyat per l´agència Coleman, ret homenatge a la ciutat de Reus, i les noves ampolles ja han sortit al mercat. L’empresa reusenca ha treballat durant un any i mig amb l’agència de disseny Coleman en el nou logotip de la marca.

Des de Vermuts Miró, subratllen que l’evolució del disseny “havia de ser molt curosa per mantenir un vincle amb la imatge que ja existia”. Amb aquesta voluntat s’ha apostat per conservar la gamma cromàtica de negres i vermells i, a partir d’aquí, “explorar noves rutes de disseny que partien de la identitat i els origens de la marca”. El resultat, segons defineix l’empresa reusenca, és un “logotip renovat i més dinàmic, amb un empaquetatge sofisticat i elegant, que remarca la personalitat de Miró”.

En la nova ampolla s’ha escollit un vidre de color fosc i un disseny més estilitzat, lleuger i sostenible, i amb un fons més ample on destaca la inscripció de “Casa Fundada a Reus el 1914”. Marcant identitat reusenca, l’etiqueta també integra la rosa que és símbol i escut de la ciutat.

L´àmplia gamma de vermuts Miró inclou el Miró Blanco Extra-Dry, ideal per a còctels, el Miró Blanco, suau i refinat, el Miró Rojo, reconegut com l´autèntic vermut de Reus, el Miró Reserva, amb envelliment fins a un any en grans barriques de roure -que són les mateixes des dels inicis de l´empresa-, el Miró Roig Fusió, elaborat amb el xef Paco Pérez, que ostenta 5 estrelles Michelin, i el vermut Casolà, amb una cuidada selecció d´herbes naturals aromatitzants, entre altres vins de licor i fortificats de la casa.

Carles Prats, director general de Vermuts Miró, assegura que el repte era crear una imatge fidel a la llarga trajectòria de la companyia.

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain (PTF4LS). En nuestros 110 años de historia hemos aprendido que no sirve de nada el legado si no va unido a la innovación constante. Por eso creemos que la adhesión a esta red pionera en el desarrollo de...

leer más
Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth ha destacado con fuerza en la feria internacional Private Label Manufacturers Association (PLMA) International Council, celebrada los pasados 28 y 29 de mayo en Amsterdam. Esta feria, un evento clave en el sector, nos ha proporcionado una plataforma...

leer más
Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Vermouth Miró Rosso, Vermouth Miró Reserva y Vermouth Miró Gran Reserva han sido premiados en el Frankfurt International Trophy en la categoría de Spirits. Nuestro vermouth más popular y auténtico, el Vermouth Miró Rosso ha sido galardonado con la medalla de Gran Oro....

leer más
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop