28 de mayo de 2021

L’Ajuntament de Reus rep a Vermuts Miró en reconeixement dels premis obtinguts

Xavier Martínez, propietari de Vermuts Miró és rebut per l’alcalde de Reus i els regidors de Promoció de Ciutat i d’empresa.

Després d’una trajectòria de més de 100 anys Vermuts Miró aconsegueix ser guardonada en 4 certàmens internacionals

El passat 27 de maig Xavier Martínez com propietari i representant de l’empresa Vermuts Miró va reunir-se amb l’alcalde Carles Pellicer, la regidora de promoció de la ciutat, Montse Caelles i el regidor d’empresa i ocupació Carles Prats per commemorar els guardons que han obtingut els vermuts de l’empresa en certàmens internacionals com l’International Wine Challenge, l’ International Taste Quality Institute de Brussel·les i el Frankfurt International Trophy.

Reus sempre ha estat la capital del vermut i Vermuts Miró després de més de 100 anys de tradició, traspassant la seva passió de generació en generació ha aconseguit estar reconeguda internacionalment en 4 certàmens.

Vermuts Miró com a empresa puntera en el sector sempre ha buscat la millora, i és per això que s’han anat afegint nous vermuts a la seva gamma de productes com per exemple el fusión, que també ha estat premiat.

Així dons l’empresa continua apostant per la seva tradició conservant els seus orígens i la seva elaboració a la ciutat de Reus, ciutat reconeguda com a capital del Vermut.

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain

Nos unimos a la Plataforma Tecnológica Food for Life-Spain (PTF4LS). En nuestros 110 años de historia hemos aprendido que no sirve de nada el legado si no va unido a la innovación constante. Por eso creemos que la adhesión a esta red pionera en el desarrollo de...

leer más
Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth triunfa en la feria internacional de PLMA

Miró Vermouth ha destacado con fuerza en la feria internacional Private Label Manufacturers Association (PLMA) International Council, celebrada los pasados 28 y 29 de mayo en Amsterdam. Esta feria, un evento clave en el sector, nos ha proporcionado una plataforma...

leer más
Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Vermouth Miró Rosso, Vermouth Miró Reserva y Vermouth Miró Gran Reserva han sido premiados en el Frankfurt International Trophy en la categoría de Spirits. Nuestro vermouth más popular y auténtico, el Vermouth Miró Rosso ha sido galardonado con la medalla de Gran Oro....

leer más
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop