ctt ganxets
ctt ganxets
21 de junio de 2021

EL CTT GANXETS FEMENÍ GUANYEN LA COPA DE LA REINA AMB UN 3-0 PER PRIMERA VEGADA A LA SEVA HISTÒRIA

La final de la competició es va disputar el passat 16 de juny a Antequera i les reusenques del CTT Ganxets van guanyar el trofeu amb un resultat de 3-0 contra l’equip Tecnigen Linares. L’equip de tennis taula Reus Ganxets Miró aconsegueix la victòria sent la primera vegada que participaven a la Copa de la Reina.

Al llarg de tota la competició, l’equip format per Sara Ramírez, Jessica Yamad i Anaïs Salpin, ha aconseguit la victòria en tots els partits, amb una plantilla pensada per competir al màxim nivell. Aquesta ha estat la segona vegada que l’equip disputa a Superdivisió estatal i l’any vinent podran competir a Europa.

El club CTT Ganxets, presidit per Joan Carles Virgili, és un club molt jove fundat l’any 2014 i que en només 6 anys ha aconseguit estar al punt més alt del tennis taula espanyol.

El tennis taula és un esport que havia tingut una forta implantació a Reus, amb seccions a clubs i entitats com el Reus Deportiu, el Ploms, el Centre catòlic/Bravium, l’Orfeó Reusenc, l’Associació Excursionista de Catalunya de Reus o el casal Despertaferro. Avui en dia aquest esport es manté viu a la ciutat amb el CTT Ganxets, el Reus Deportiu i l’Associació Excursionista de Catalunya.

El tennis taula femení, com altres esports,  sempre ha tingut menys participació però tot i així, ara ha deixat petjada. Des de Vermuts Miró estem molt orgullosos i celebrem la victòria d’aquest club pel que sempre hem apostat!

 

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Vermouth Miró Rosso, Vermouth Miró Reserva y Vermouth Miró Gran Reserva han sido premiados en el Frankfurt International Trophy en la categoría de Spirits. Nuestro vermouth más popular y auténtico, el Vermouth Miró Rosso ha sido galardonado con la medalla de Gran Oro....

leer más
Miró Vermouth premiados en los Premis Vinaris 2024

Miró Vermouth premiados en los Premis Vinaris 2024

El pasado 14 de marzo, Miró Vermouth se ha vuelto a vestir de gala por la entrega de los Premis Vinaris en la sección de vermuts y vinos aromatizados. La celebración, que ha repetido sede respecto a la edición anterior, se ha celebrado en el Espai Llotja de la Cámara...

leer más
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop