9 de mayo de 2018

Presentació nova imatge al Campanar de Reus

Presentació imatge Vermuts Miró

Vermuts Miró va escollir el punt més alt de la ciutat de Reus, el campanar de la Prioral, per presentar-hi la nova imatge. I ho va fer perquè ha basat el seu nou logotip amb la Rosa de Reus, un emblema que identifica la nostra ciutat. Per tant, presentar el nou disseny de la marca al campanar, un dels altres emblemes més representatius de la ciutat, significava encara més denotar la connexió que volen seguir mantenint amb Reus, ciutat vinculada directament amb l´origen de la marca, i significava també refermar la identitat reusenca del vermut.

Vermuts Miró amb la Rosa i la ciutat de Reus

La rosa serà ara l’element central de totes les ampolles, i l’eix a partir del qual s´ha construït el nou disseny. La tria ha estat aquesta “ja que és un dels elements més representatius de la ciutat i així ens vinculem amb Reus tot enllaçant la ciutat amb la tradició del vermut”, va explicar Carles Prats, director general de Vermuts Miró. Els productes que la incorporen ja es poden trobar en els punts de venda habituals. El nou ´packaging´ destaca per ser una ampolla «més prèmium, de vidre fosc, més estilitzada, moderna» i amb un nou disseny d´etiqueta que integra la rosa de la ciutat i que varia de color, segons el tipus de producte. “Ens havíem de modernitzar”, ha expressat  el director general de la companyia, Carles Prats, “ja que portàvem 10 anys amb la imatge anterior i s’havia de connectar més amb la ciutat de Reus per potenciar la marca”, ha assegurat.

«El de tota la vida»

Segons el director general de vermuts Miró, Carles Prats, el vertader repte era “crear una nova imatge sense perdre el valor de l´àmplia trajectòria històrica de la companyia”. “A Vermuts Miró som creadors de fórmules de vins i licors, i ens especialitzem en el vermut des de fa més de 60 anys. Però entenem que el vermut és molt més que una fórmula. És un ritual, un moment de felicitat, i un estil de vida molt nostre, que ens acompanya des que som joves”. Per això, el nou eslògan de la companyia serà ‘Vermut Miró, el de tota la teva vida’.

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Triple premio en el Frankfurt International Trophy

Vermouth Miró Rosso, Vermouth Miró Reserva y Vermouth Miró Gran Reserva han sido premiados en el Frankfurt International Trophy en la categoría de Spirits. Nuestro vermouth más popular y auténtico, el Vermouth Miró Rosso ha sido galardonado con la medalla de Gran Oro....

leer más
Miró Vermouth premiados en los Premis Vinaris 2024

Miró Vermouth premiados en los Premis Vinaris 2024

El pasado 14 de marzo, Miró Vermouth se ha vuelto a vestir de gala por la entrega de los Premis Vinaris en la sección de vermuts y vinos aromatizados. La celebración, que ha repetido sede respecto a la edición anterior, se ha celebrado en el Espai Llotja de la Cámara...

leer más
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop