Entenem que per a moltes persones que desenvolupen la malaltia celíaca, és realment un problema el poder accedir a alguns aliments i begudes lliures de gluten ja que en molts tipus d’alimentació podem trobar traces de cereals com el blat, l’ordi, el sègol o la civada .

Moltes persones ens heu plantejat dubtes sobre si el vermut és apte per a vegans, si conté gluten, etc. Després de consultar-ho amb els nostres enòlegs, en el blog volem aclarir-vos aquests dubtes perquè, si encara no ho heu fet, totes les persones veganes i celíaques pogueu beure vermut tranquil·lament.

El Vermut Miró és completament apte per a vegans i celíacs, ja que totes les matèries estan lliures de gluten i certificades tant per les anàlisis dels nostres proveïdors com per les persones del nostre departament intern de qualitat. D’altra banda, també hem de dir-vos que durant tot el procés d’elaboració del nostre vermut, no utilitzem cap producte que contingui proteïna d’origen animal, la qual cosa el converteix en perfectament apte per a vegans.

Ens alegra poder dir-vos que a partir d’ara podeu gaudir d’aquest aperitiu tenint la seguretat que no conté aquest tipus d’aliments.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies